Deze rookoven geeft eenvoudig en snel een heerlijke en optimale rooksmaak aan bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. De rooksmaak is te bepalen aan de hand van de verschillende houtsoorten (rookmotten). De rookoven is ook te gebruiken als braadslede. 

Kenmerken Camerons Rookoven
 • Afmetingen: L 28,5 x B 17,5 x H 7,5 cm.
 • Materiaal: RVS.
 • Ook te gebruiken als braadslede en stomer.
 • Geschikt voor alle warmtebronnen.
 • Geleverd met lekplaat, rookmot en gebruiksaanwijzing.

Nu geen € 59,95 maar tijdelijk € 54,95 en GRATIS verzending (binnen NL).

Extra informatie over de Camerons rookoven
De rookoven van Camerons is gemaakt van RVS en bestaat uit een braadslede die eigenlijk dient als oven, een schuifdeksel, een rooster en een lekplaat. Het apparaat is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en open vuur. De rookoven is geschikt voor de vaatwasser, al kan hij hierdoor wel doffer worden. De oven is verkrijgbaar in een kleine en een grote uitvoering. Bij de levering van de rookoven zit een rookmot (houtsoort) sample.

Hoe werkt de rookoven?
De Camerons rookoven geeft snel en gemakkelijk een perfecte, subtiele rooksmaak aan de gerechten. Daarvoor is het gebruik van de juiste rookmot (houtsoort) erg belangrijk. Met een beetje rookmot in de oven en de schuifdeksel gesloten, ontstaat een speciale zuurstofontwikkeling. Hierdoor smeult de mot en dat zorgt voor een rookontwikkeling. Deze rook trekt vervolgens in de ingrediënten, waardoor deze een heerlijke, optimale rooksmaak krijgen. 
€ 59,95
€ 54,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Braadzakken.nl

info@braadzakken.nl
NL: 070 - 21 22 068
EU: +49 (0)157 - 8395 8541

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.